Kandelaar hout

€ 15,00

Kandelaar hout

€ 15,00

Kandelaar met de naam/ namen van je dierbaren. Een heel mooi aandenken, iedere keer als je het kaarsje aansteekt!

Op de kandelaar kunnen maximaal 4 namen gegraveerd worden. Deze kan je doorgeven bij het laatste tabblad van het afronden van de bestelling (onder het kopje opmerkingen). Heb jij een ander leuk idee? Laat het ons weten, samen kunnen we kijken wat mogelijk is.


Houtsoort: Grenen. Afmeting: diameter 16cm en de hoogte is 4cm.

Wij kunnen een kaars meeleveren tegen een meerprijs van €1,- het betreft dan een witte kaars.

De kandelaar past niet door de brievenbus, deze word verzonden met pakketpost (PostNL).
 

Let op! Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.

 

Je favoriete en dierbare sieraden verdienen een mooie plek. Berg ze stijlvol op in deze gepersonaliseerde sieradendoos. Niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens gemaakt van bamboehout uit een verantwoord beheerd bos. Dat maakt 'm nóg leuker!

Wist je dat iedere maand een geboortebloem heeft met zijn eigen betekenis? Op deze sieradendoos hebben wij de bloem van Januari gegraveerd, de anjer. Geef de maand en naam door in de opmerkingen (laatste tabblad bij het afronden van de bestelling) die je op de sieradendoos gegraveerd wil hebben. 

mocht je een ander idee hebben om op de sieradendoos te graveren, stuur ons  gerust een berichtje zodat we kunnen kijken wat mogelijk is.

Op zoek naar een leuk gepersonaliseerd kraamcadeautje?


Dan is dit bewaarsetje met een doosje voor het eerste haarlokje en een doosje voor de melktandjes erg leuk! De bewaardoosjes zijn verkrijgbaar in 4 kleuren; goud, wit, zilver en zwart. De tekst kan bedrukt worden in de kleuren; goud, wit of zwart. Mocht je liever een ander lettertype willen, dit kan! Stuur ons gerust even een berichtje. Afmetingen van de doosjes: 7x7x3,5cm.

 

Geef de naam door in de opmerkingen (laatste tabblad bij het afronden van de bestelling) die je op het tandendoosje en haarlokdoosje wil hebben dan zorgen wij dat de doosjes gepersonaliseerd worden.