Kan ik een product retourneren?

Controleer bij levering de producten, om te bepalen of ze voldoen. Puur21 besteedt veel tijd aan het zoeken en selecteren van onderdelen en halffabricaten voor de sieraden en wil graag het beste bieden.

Bij Puur21 kun je de geleverde producten binnen 7 dagen na ontvangst aanmelden voor retour, met opgave van reden. Na deze aanmelding, heb je nog eens 14 dagen de tijd om de producten retour te sturen.

Het herroepingsrecht geldt niet voor:
Goederen die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, zoals tekst armbanden en op maat gemaakte sieraden.

- Stappenplan producten retour sturen:

  • 1 - Neem altijd eerst contact op met Puur21, per e-mail: info@puur21.nl
  • 2 - Verpak het product zorgvuldig. Retourzendingen altijd terugsturen in combinatie met een briefje waar je gegevens zoals naam, adres, telefoonnummer of e-mail adres op vermeld staan en de reden van retourneren. Het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde post of een zending onder rembours, wordt door ons geweigerd. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat, dus ongedragen.
  • 3 - Na ontvangst en controle van de retourzending, storten wij het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen terug op de desbetreffende rekening.
  • 4 - Let op: Het terugzenden van de geleverde goederen komt geheel voor rekening en risico van de consument.


Heb ik garantie bij Puur21?

Puur21 geeft 30 dagen garantie op alle geleverde producten uit de webshop, vanaf het moment dat het product in ontvangst is genomen. Is een product na levering niet in orde of gaat het product binnen deze periode kapot, dan repareren we deze of sturen we een nieuw product toe.

Terugzending van de producten dient te geschieden na melding per mail (info@puur21.nl) in de originele verpakking.

 

Verzending/ levering:

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling gereed gemaakt voor verzending en verstuurd via PostNL. Wij verzenden de pakketjes 2x per week, op maandag en op donderdag. Indien dit onverhoopt langer duurt dan gewoonlijk, zult u van ons hierover bericht ontvangen.

Bestellingen worden verstuurd via PostNL. Puur21 is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. Zodra je bestelling verzonden is krijg je van ons een bevestiging per e-mail.

PostNL bezorgt alleen op dinsdag t/m zaterdag.

Alle producten worden verzonden middels brievenbuspost, u hoeft dus niet thuis te zijn om het pakket in ontvangt te nemen. Wij leveren conform de richtlijnen van brievenbuspost.